Το νέο flip-phone LG Wine Smart, αποκλειστικά στον Γερμανό

by George Polyzos • On 09-09-2015 • AT 9:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-Wine-Smart-Burgundy

Το νέο LG Wine Smart, το πρώτο αναδιπλούμενο flip-phone 4G smartphone της κορεατικής εταιρείας, φέρνει σε αποκλειστικότητα το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός.

Το LG Wine Smart είναι μια συσκευή με «πορτάκι» που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μία απλή στη χρήση συσκευή, που διαθέτει τις προηγμένες δυνατότητες και λειτουργίες ενός smartphone.

LG Wine Smart

Η συσκευή έχει οθόνη αφής 3,2 ιντσών, υποστηρίζει λειτουργικό Android Lollipop 5.1.1, έχει κάμερα 3 Megapixel, μεγάλο πληκτρολόγιο με 3×4 ίντσες για εύκολη και γρήγορη πληκτρολόγηση, αλλά και «έξυπνα πλήκτρα» (hotkeys) για άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως κλήσεις, επαφές, μηνύματα ή κάμερα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG Wine Smart συγκαταλέγονται, επίσης, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.1GHz, αλλά και η λειτουργία LG Safety Care που δίνει αυτόματα το στίγμα τοποθεσίας του χρήστη, σε πραγματικό χρόνο προς προεπιλεγμένες επαφές, κάθε φορά που ο χρήστης πραγματοποιεί μια κλήση έκτακτης ανάγκης.

Το LG Wine Smart διατίθεται στα 229 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα CosmotePlus, σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός, σε όλη την Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons