Το νέο Doom έρχεται την άνοιξη του 2016

by Nikos Kaimakamis • On 16-06-2015 • AT 9:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

doom

Ένας θρυλικός τίτλος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε Playstation 4, PC και Xbox One την άνοιξη του 2016, όπως δείχνουν τα πρώτα trailer. 

Πολλά από τα γνωστά και αγαπημένα στοιχεία της σειράς Doom θα κάνουν και εδώ την εμφάνισή τους, όπως είναι τα όπλα και το πριόνι. Στην πρώτη γεύση που μπορεί να πάρει κανείς από το παιχνίδι από τα trailers, το Doom έχει επιστρέψει σε όλο του το μεγαλείο και υπόσχεται αρκετό αίμα και πολλή δράση.

Θα υπάρχει και η έκδοση Arena Mode που θα λαμβάνει χώρα τόσο στην Κόλαση όσο και στις εγκαταστάσεις UAC στον Άρη. Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν και τις δικές τους πίστες. Ένα από τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν στο νέο Doom, το τέταρτο στη σειρά για όλες τις πλατφόρμες και φαίνεται στο υλικό που έδειξε η Bethesda, είναι ότι μπορείτε να σκοτώνετε με διάφορους ευφάνταστους τρόπους τα τέρατα που καλείστε να αντιμετωπίσετε και να παίρνετε τα όπλα τους για να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Τα όπλα που κάνουν την εμφάνισή τους στα trailers είναι τα Super Shotgun, Plasma Rifle, Heavy Assault Rifle και το BFG, επομένως οι ώρες με το Doom θα περάσουν… ευχάριστα και αρκούντως αιματηρά!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons