Το νέο brand Honor κάνει την είσοδό του στην Ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 19-10-2016 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

honor-8-overview

Σε ειδική εκδήλωση έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου brand Honor και των δύο συσκευών που η Huawei θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, Honor 8 και Honor 7 lite.

Η εκδήλωση είχε βασικό motto το «Honor for the Brave – Honor your Life». Το Honor 8 διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950, γεγονός που το καθιστά ταχύτατο, ενώ διαθέτει βασική dual κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel με χωριστό RGB και μονόχρωμο αισθητήρα, μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh και μπροστινή κάμερα 8 Megapixel.

Από την άλλη, το Honor 7 lite, διαθέτει επεξεργαστή Kirin 650, πίσω κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel με διάφραγμα f2.0 και ευρυγώνιο φακό που εξασφαλίζει ευκρίνεια σε κάθε λήψη, μοναδικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που ξεκλειδώνει την συσκευή σε μόλις μισό δευτερόλεπτο και εξίσου ανθεκτική μπαταρία 3000 mAh, όπως αυτή του Honor 8.

honor-7-lite

Οι νέες συσκευές Honor συνδυάζουν επαναστατικό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, σπουδαίες δυνατότητες κάμερας και έξυπνες λειτουργίες, αποτελώντας την τέλεια επιλογή για όλους τους νέους, μοντέρνους και ανατρεπτικούς χρήστες που θέλουν να έχουν συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Η λέξη Honor αντανακλά την ισχυρή θέληση της Huawei να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, να τολμήσει και να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, προχωρώντας μπροστά και ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της τεχνολογικής καινοτομίας σε όλους τους καταναλωτές. Το Honor είναι ένα εντελώς ξεχωριστό και αυτόνομο brand με προϊόντα που αποδεικνύουν τη σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες και την αίσθηση του εξαιρετικού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons