Το νέο BlackBerry Leap με οθόνη αφής

by Nikos Kaimakamis • On 03-03-2015 • AT 5:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

blackberry leap

To BlackBerry Leap είναι το νέο smartphone της εταιρείας, το οποίο δεν έχει το χαρακτηριστικό QWERTY πληκτρολόγιο, αλλά μία οθόνη αφής. 

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών, με ανάλυση HD και 294 ppi. Ο επεξεργαστής του είναι ο διπύρηνος Qualcomm Snapdragon S4 Plus, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.5 GHz, με μνήμη RAM 2 GB. Έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί μέχρι και τα 128 GB με κάρτες microSD.

Το BlackBerry Leap έχει διαστάσεις 144×72.8×9.5 χιλιοστά και βάρος 170 γραμμάρια, ενώ δίνει έμφαση στην αυτονομία με μία μπαταρία χωρητικότητας 2800 mAh, η οποία προσφέρει έως και 25 ώρες βαριάς χρήσης. 

Το λειτουργικό σύστημα είναι το BlackBerry 10.3.1, ενώ το BlackBerry Leap είναι επίσης εφοδιασμένο με μία κάμερα 8 Megapixel στο πίσω μέρος. H συσκευή αναμένεται να είναι προσιτή, από τον Απρίλιο και έπειτα που θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία, με την ενδεικτική τιμή της στις ΗΠΑ να αναμένεται να είναι 275 δολάρια.

Εκτός από το BlackBerry Leap, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει άλλες τρεις συσκευές κατά τη διάρκεια του 2015, με την μία από αυτές να είναι ένα slider που θα αποκαλύπτει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY. Στις νέες συσκευές συγκαταλέγεται και ένα νέο Porsche Design smartphone που θα απευθύνεται σε… έχοντες και κατέχοντες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons