Το νέο ασφαλές BlackBerry SecuTablet

by Nikos Kaimakamis • On 16-03-2015 • AT 12:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

BlackBerry-SecuTablet

Το BlackBerry SecuTablet είναι η νέα προσπάθεια της εταιρείας να μπει στην κατηγορία, με το στοιχείο της ασφάλειας να το διαφοροποιεί από τις προτάσεις άλλων κατασκευαστών.

Στην περίπτωση του BlackBerry SecuTablet υπήρξε συνεργασία με την Samsung, καθώς το νέο προϊόν είναι ουσιαστικά ένα Galaxy Tab S 10.5, στο οποίο έχει υπάρξει μέριμνα για το ζήτημα της ασφάλειας. Πίσω από την παρουσίαση του νέου tablet στην CeBIT, υπάρχει η συνεργασία όχι μόνο της Samsung με την BlackBerry, αλλά και της ΙΒΜ με την Secusmart, η οποία είναι μια γερμανική εταιρεία που αναπτύσσει λογισμικό ασφαλείας και εξαγοράστηκε από την BlackBerry πέρυσι.

Το BlackBerry SecuTablet δεν απευθύνεται στον μέσο καταναλωτή, κάτι που γίνεται εμφανές τόσο από την πολύ υψηλή τιμή του όσο και από το λογισμικό ασφαλείας με το οποίο είναι εξοπλισμένο. Απευθύνεται σε κυβερνητικά στελέχη, με τους Γερμανούς πολιτικούς να είναι το κοινό στόχος για την πώλησή του, τα οποία θέλουν μία ασφαλή συσκευή με όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες ενός tablet, χωρίς να τους απασχολεί εάν κινδυνεύουν τα ευαίσθητα δεδομένα που περιέχει η συσκευή τους.

Το BlackBerry SecuTablet αναμένεται να είναι διαθέσιμο εμπορικά αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του 2015, ενώ η BlackBerry πιστεύει ότι το νέο μοντέλο θα τα πάει σαφώς καλύτερα στην αγορά από το PlayBook που ήταν η πρώτη της προσπάθεια στην κατηγορία των tablets.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons