Τo νέο Apple Watch φέρνει στο νου κόμικ επιστημονικής φαντασίας

by Nikos Kaimakamis • On 18-09-2017 • AT 11:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό του νέου Apple Watch είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων και λήψης μηνυμάτων SMS. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters σε σχετικό άρθρο του, το Apple Watch με τη δυνατότητα κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω δικτύων LTE, μοιάζει σαν να έχει βγει από κόμικ επιστημονικής φαντασίας, όπως είναι το Dick Tracy του 1946, οι ήρωες του οποίου απεικονίζονταν να πραγματοποιούν κλήσεις από συσκευές που φορούσαν στο χέρι τους. Ένα στοιχείο το οποίο δυσκολεύει τη… ζωή όσων χρησιμοποιούν ένα smartwatch με τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων είναι η αυτονομία της μπαταρίας.

Η Apple με την τρίτη έκδοση του Apple Watch υπόσχεται 18 ώρες αυτονομίας, ενώ τονίζει ότι το συνολικό πάχος της συσκευής δεν είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ένα άλλο πρακτικό στοιχείο του Apple Watch είναι ότι δεν απαιτεί διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό από εκείνον που χρησιμοποιεί ο κάτοχος ενός iPhone. Απλώς, ο κάτοχος του Apple Watch 3 θα μπορεί να δέχεται τις κλήσεις του και σε εκείνη τη συσκευή, χωρίς να είναι ανάγκη να παίρνει το iPhone του μαζί.

Το νέο μοντέλο θα προσφέρεται μέσα από προγράμματα σύνδεσης σε παρόχους κινητής, με μία μικρή επιβάρυνση το μήνα, ενώ η τιμή αγοράς του Apple Watch 3 στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 399 δολάρια. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η συνδεσιμότητα LTE του νέου Apple Watch θα είναι ευεργετική για τις πωλήσεις της συσκευής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons