Το NBA All-Star Weekend 2017 ζωντανά για τους συνδρομητές Cosmote

by George Polyzos • On 18-02-2017 • AT 12:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

Η Cosmote TV, που μεταδίδει ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD τους αγώνες του NBA, δίνει τη δυνατότητα σε συνδρομητές σταθερής ή κινητής Cosmote να παρακολουθήσουν το ΝΒΑ All-Star Weekend 2017 (18-20/2).

Το ΝΒΑ All-Star Weekend 2017 κορυφώνεται με το NBA All-Star Game 2017, όπου συμμετέχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 22χρονος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, είναι ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί ως βασικός σε All Star Game του NBA, με την ομάδα της Ανατολικής περιφέρειας.

Η Cosmote TV δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε συνδρομητές σταθερής ή κινητής Cosmote, να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση, μέσω της υπηρεσίας Cosmote TV GO, το μπασκετικό αυτό υπερθέαμα. Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας, θα απολαύσουν διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων, αφιερώματα, highlights, πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από τους απεσταλμένους των Cosmote SPORT στην Αμερική, Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη.

Όλη την κάλυψη του ΝΒΑ All-Star 2017 θα φιλοξενήσουν το Cosmote SPORT 4HD, αλλά και το pop-up κανάλι Cosmote Sport ALL*STAR 2017, που θα είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές του Family & Cinema Pack, που το αθλητικό περιεχόμενο δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο τους, από την Παρασκευή 17/02 στις 21.00 έως την Δευτέρα 20/02 στις 21.00, με συνεχή ροή προγράμματος.

Όσοι είναι συνδρομητές κινητής Cosmote και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, μπορούν να στείλουν από το Cosmote κινητό τους, SMS με κείμενο “NBA” στο 1256 και θα λάβουν ένα απαντητικό μήνυμα με κωδικούς (username & password) για σύνδεση στο Cosmote TV GO Application ή στο www.cosmotetvgo.gr. Αντίστοιχα, οι συνδρομητές σταθερής Cosmote θα πρέπει να καλέσουν από το Cosmote σταθερό τους στο 13888 για να λάβουν τους κωδικούς τους .

Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που θα λάβουν, οι συνδρομητές Cosmote (σταθερής ή κινητής) θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο smartphone, το tablet ή το PC/laptop τους, όλη τη δράση από το NBA All-Star Weekend 2017, στα κανάλια Cosmote Sport και το κανάλι Cosmote Sport ALL*STAR 2017. Περισσότερες πληροφορίες στο site της Cosmote TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv/all-star-game

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons