Το mygreece.tv επεκτάθηκε σε εφαρμογή για Smart TV

by George Polyzos • On 02-07-2016 • AT 9:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

tv-01

Ο διαδικτυακός ταξιδιωτικός οδηγός mygreece.tv, που αναδεικνύει προορισμούς της Ελλάδας σε μορφή web TV, επεκτάθηκε και σε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για Smart TV της εταιρείας Samsung και σύντομα της LG.

O κάτοχος μιας Smart TV έχει πλέον την δυνατότητα να «κατεβάσει» από το μενού των διατιθέμενων εφαρμογών ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις (είτε για ψυχαγωγία είτε για ενημέρωση) και εκείνη του mygreece.tv και να «ταξιδεύει» μέσα από το προβαλλόμενο υλικό του.

Το περιεχόμενο της εφαρμογής αποτελείται από ολιγόλεπτα βίντεο προορισμών της Ελλάδας δοσμένο με τέτοιο τρόπο ώστε η οπτικοακουστική πληροφορία να τον εμπνέει και να τον εξοικειώνει με αυτούς. Επιπλέον, είναι δίγλωσσο (ελληνικό και αγγλικό) καθώς το κοινό που απευθύνεται, δεν περιορίζεται εντός ελληνικών συνόρων αλλά σε όλους τους κατόχους Smart TV παγκοσμίως.

Πλέον ο χρήστης της εφαρμογής θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει προορισμούς περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλείς της τουριστικής Ελλάδας, ώστε να τους επιλέξει για να τους επισκεφθεί. Για, δε, τον απόδημο Ελληνισμό ανά τον κόσμο η εφαρμογή mygreece.tv για Smart TV θα δώσει την ευκαιρία να συνδεθεί για να ονειροπολήσει την πατρίδα, ακόμη και από το σαλόνι του σπιτιού του.

Οι περισσότερες εφαρμογές των Smart TV διατίθενται δωρεάν μεταξύ αυτών και η νέα εφαρμογή του mygreece.tv.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons