Το Motorola Moto M κάνει την εμφάνισή του

by Nikos Kaimakamis • On 08-11-2016 • AT 12:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

motorol-moto-m

Το Motorola Moto M κάνει την επίσημη εμφάνισή του στον δικτυακό τόπο της Lenovo στην Κίνα και αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του. 

Το Motorola Moto M είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, ανάλυσης Full HD και με οχταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P15, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.2 GHz και συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 4 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος είναι τα 32 GB, με δυνατότητα επέκτασης, φυσικά. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 16 Megapixel, ενώ η selfie camera στο μπροστινό μέρος είναι στα 8 Megapixel.

Το Motorola Moto M είναι εφοδιασμένο με σύστημα Dolby Atmos για καλύτερη απόδοση ήχου, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3050 mAh. Το Android smartphone θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Κίνα, σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 280 ευρώ, ενώ υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που θέλουν την Motorola να παρουσιάζει και μία παραλλαγή του, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625.

Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι το Motorola Moto M έρχεται να επιτελέσει ένα δυσκολότερο έργο, καθώς ο ανταγωνισμός προσφέρει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και πολύ προσιτές τιμές, ειδικά στην Κίνα όπου αρχικά θα διατεθεί. Σε κάθε περίπτωση, το Motorola Moto M είναι μια ενδιαφέρουσα νέα πρόταση με μεταλλικό πλαίσιο που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons