Το Misfit Phase είναι ένα υβριδικό smartwatch

by Nikos Kaimakamis • On 20-10-2016 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

misfit-hybrid-01

To Misfit Phase Hybrid Smartwatch, όπως δηλώνει ευθαρσώς το όνομά του, έχει λειτουργίες smartwatch, αλλά εικόνα αναλογικού ρολογιού. 

Στο κέντρο του καντράν του Misfit Phase Hybrid Smartwatch δεσπόζουν ο δείκτης των ωρών και των λεπτών, ενώ στο 6 υπάρχει μία μικρή ένδειξη για τις διάφορες έξυπνες λειτουργίες του smartwatch. Υπάρχει λειτουργία δόνησης για υπενθυμίσεις και κάθε είδους ειδοποιήσεις, σε συνδυασμό με τη λειτουργία της εφαρμογής Misfit app που τρέχει στο συνδεδεμένο smartphone. O χρήστης μπορεί να ρυθμίσει ένα μεγάλο πλήθος ειδοποιήσεων, ενώ η στρογγυλή ένδειξη στο 6 προβάλλει χρώματα, τα οποία μπορεί να καθορίσει ο χρήστης ότι σημαίνουν κάτι.

misfit-hybrid-02

Ουσιαστικά, τα διάφορα χρώματα μαρτυρούν το τι δείχνουν οι δείκτες του καντράν κάθε φορά, ανάλογα με τη διαμόρφωση λειτουργίας που επιλέγει ο κάτοχος του Misfit Phase Hybrid Smartwatch. Με κουμπιά στο πλάι της στρογγυλής κάσας, ο κάτοχος του ρολογιού μπορεί να αλλάξει τη διαμόρφωση λειτουργίας ή να χειριστεί επιμέρους λειτουργίες του smartphone, όπως είναι η μουσική ή η κάμερα. Το smartwatch είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

Οι τιμές του Misfit Phase Hybrid Smartwatch ξεκινούν από τα 175 δολάρια για το μοντέλο με λουράκι από καουτσούκ και τα 195 δολάρια για τα μοντέλα με δερμάτινο λουράκι. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις 7 Νοεμβρίου και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons