Το Microsoft Surface Pro 5 θα έρθει μόνο όταν φέρει ουσιαστικές αλλαγές

by George Polyzos • On 09-05-2017 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Αν περιμένατε ότι στις 23 Μαΐου η Microsoft θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του Surface Pro 5, αντικαθιστώντας το μοντέλο που λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2015, κάνατε λάθος… και εμείς μαζί.

Την διάψευση έδωσε ο Panos Panay, αντιπρόεδρος της Microsoft και υπεύθυνος συσκευών της αμερικανικής εταιρείας, μιλώντας στην ιστοσελίδα CNET σχετικά με το μέλλον της σειράς συσκευών Surface. «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως το Pro 5» ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Microsoft.

Φυσικά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι μία τέτοια συσκευή όντως θα κάνει την εμφάνισή της κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον. Όπως δήλωσε ο Panay, η πέμπτη γενιά του Surface Pro θα μπορούσε να ανακοινωθεί επίσημα μόνο όταν θα μπορεί να φέρει ουσιαστικές αλλαγές, όχι αναγκαστικά σε επίπεδο hardware.

Σύμφωνα με τον Panay, η Microsoft σχεδιάζει να φέρει με το Surface Pro 5 «μία αλλαγή στην εμπειρία χρήσης που θα αλλάξει σημαντικά τη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων» και όχι απλά να ενσωματώνει την τελευταία σειρά επεξεργαστών. Ωστόσο, στη συνέντευξή του το στέλεχος της Microsoft δεν αποκάλυψε πότε θα έρθει αυτή η νέα συσκευή. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η ημερομηνία δεν είναι η 23η Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση στη Σαγκάη.

Εκεί, η Microsoft θα αποκαλύψει στον κόσμο «τι έπεται», σύμφωνα με το motto του event, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παραβρίσκεται και ο Panos Panay. Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι στην Κίνα θα γίνουν ανακοινώσεις hardware προϊόντων, πιθανότατα που θα σχετίζονται με τη σειρά Surface. Αλλά είπαμε, όχι το Surface Pro 5…

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons