Το Microsoft HoloLens θα έχει αυτονομία 5,5 ωρών

by Nikos Kaimakamis • On 18-01-2016 • AT 2:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

HoloLens-hero

Με το σταγονόμετρο δίνει η Microsoft τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στο HoloLens, αποκαλύπτοντας την αυτονομία του. 

Το HoloLens θα μπορεί να λειτουργεί πλήρως ασύρματα για 5,5 ώρες για τη βασική του χρήση, ενώ για πολύ πιο απαιτητικές εφαρμογές η αυτονομία του θα είναι στις 2,5 ώρες. Οι επιδόσεις του αυτές φαίνεται ότι είναι ικανοποιητικές για όλες τις πιθανές χρήσεις του, αφού δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι δεν είναι εύκολο να φορά κανείς ένα κράνος επαυξημένης πραγματικότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη μεριά, οι χρήσεις που έχει το Microsoft HoloLens φαίνεται πως θα είναι πάρα πολλές, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς τις Universal Windows 10 εφαρμογές. Με το HoloLens ο χρήστης του θα έχει την αίσθηση ότι φορά στα μάτια του μία οθόνη διαγωνίου 15 ιντσών σε κοντινή απόσταση από το σώμα του.

hololens side

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτει η Microsoft για το HoloLens είναι το γεγονός ότι θα μπορεί να λειτουργήσει πλήρως ασύρματα χωρίς κανένα περιορισμό, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσής του με πολλές άλλες συσκευές, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ενσωμάτωση του σε διάφορες εφαρμογές και όχι μόνο το gaming ή την επιχειρηματική χρήση. Μένει να δούμε σε ποια τιμή θα διατεθεί τελικά στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons