Το μεταλλικό Moto G5S αποκαλύπτεται σε νέες διαρροές

by Nikos Kaimakamis • On 23-05-2017 • AT 11:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι εικόνες του Moto G5S που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο και πολλά χρώματα. 

Το νέο smartphone της Lenovo, το Moto G5S θα είναι διαθέσιμο σε γκρι, μπλε και χρυσό χρώμα, με την κύρια διαφορά σε σχέση με τα G5 και G5 Plus να είναι ο πλήρης μεταλλικός σχεδιασμός του πλαισίου. Στις σχετικές διαρροές δεν υπάρχουν πολλές άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη διαθεσιμότητα του νέου Moto G5S. Το στοιχείο που σημειώνεται, παρόλα αυτά, είναι ότι το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών και ανάλυσης 1920×1080 pixels.

Οι φήμες θέλουν και την παρουσίαση ενός μοντέλου Moto G5S Plus, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών. Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά τηρείται σιγή ιχθύος από το στρατόπεδο της Lenovo, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα Moto G5 και G5 Plus κινούνταν σε επίπεδα της μεσαίας κατηγορίας, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα υπάρχει και στο Moto G5S. Από την άλλη μεριά, ο μεταλλικός σχεδιασμός αναμένεται να κάνει το νέο μοντέλο να έχει κάπως αυξημένη τιμή, καθώς θα προσφέρει κάποια premium χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το μόνο που υπάρχει είναι οι εικόνες του επερχόμενου μοντέλου, όπως τις δημοσίευσε το Android Authority.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons