Το μελλοντικό Pixel 2 της Google δεν θα είναι ένα φθηνό smartphone

by George Polyzos • On 06-03-2017 • AT 12:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα Pixel και Pixel XL ήταν οι πρώτες συσκευές που η Google λανσάρισε χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το δικό της brand και όπως όλα δείχνουν το εγχείρημα θα συνεχισθεί και το 2017.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Google, Rick Osterloh, υπεύθυνου για προϊόντα hardware, ο διάδοχος του Google Pixel είναι καθοδόν ενώ διευκρίνισε ότι και η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα έχει τιμή ανάλογη προς τα premium χαρακτηριστικά της.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του AndroidPIT, ο Osterloh σχολίασε ότι «υπάρχει ένας ετήσιος ρυθμός στη βιομηχανία, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουμε αυτόν τον ρυθμό» για να συμπληρώσει «σίγουρα θα υπάρχει διάδοχος (σ.σ. του Pixel) φέτος, ακόμη και αν εγώ δεν σας αποκαλύψω, τώρα, την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης».

Ήδη από τον Ιανουάριο έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες διαρροές σχετικά με ένα δεύτερης γενιάς Pixel το οποίο θα ενσωματώνει αυξημένη ανθεκτικότητα στο υγρό στοιχείο, καλύτερη κάμερα και ταχύτερο επεξεργαστή.

Παράλληλα, σύμφωνα με το CNET υπήρχε και η πρόθεση λανσαρίσματος για μία πιο οικονομική έκδοση, ένα Pixel 2B. Ωστόσο, όταν ο Osterloh ρωτήθηκε σχετικά απάντησε «το Pixel παραμένει premium» διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά τη σχετική φημολογία. Από την απάντησή του βέβαια μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε ότι αν υπάρχει η πρόθεση για το λανσάρισμα ενός φθηνού Google phone, ίσως αυτό να μην ανήκει στην οικογένεια Pixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons