Το Meizu MX5 θέλει να τα βάλει με το iPhone

by Nikos Kaimakamis • On 01-07-2015 • AT 1:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Meizu-MX5

H Meizu δεν φαίνεται να διστάζει να έρθει αντιμέτωπη με τον ισχυρότερο ανταγωνιστή, υποστηρίζοντας ότι το μεταλλικό MX5 είναι καλύτερο από το iPhone. 

To μεταλλικό πλαίσιο του Meizu MX5 το βάζει μέσα στο πεδίο του ανταγωνισμού που θέλει το μέταλλο να κυριαρχεί στην κατασκευή των high end smartphones, ενώ τόσο η τιμή όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Meizu MX5 αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα στη μάχη της αγοράς.

Η Meizu δεν διστάζει να συγκρίνει το MX5 με το iPhone στο website της, έχοντας το κινητό της Apple ως σημείο αναφοράς. Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Meizu MX5 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή MediaTek Helio X10, στα 64 bit και χρονισμένος στα 2.2 GHz. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, με ανάλυση 1080p, η μνήμη RAM είναι 3 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 16, 32 και 64 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3150 mAh, με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

meizu-mx-5

Ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ο mTouch 2.0, με home button ελλειπτικού σχήματος, πίσω κάμερα 20,7 Megapixel, με εστίαση μέσω laser και μπροστινή κάμερα 5.0 Megapixel. Για ακόμα μια φορά, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ενός smartphone της Meizu είναι η χαμηλή τιμή του, καθώς το βασικό μοντέλο των 16 GB θα κοστίζει στις ΗΠΑ 290 δολάρια. Το μοντέλο των 64 GB θα κοστίζει 387 δολάρια στις ΗΠΑ. Οι πωλήσεις ξεκινούν από τις 5 Ιουλίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons