Το μεγαλύτερο αερόπλοιο του κόσμου από τον Sergey Brin

by Nikos Kaimakamis • On 29-05-2017 • AT 1:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ο ένας από τους δύο συνιδρυτές της Google, o Sergey Brin, σχεδιάζει να κατασκευάσει το μεγαλύτερο αερόπλοιο του κόσμου. 

Για την ακρίβεια, ο Sergey Brin φιλοδοξεί να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός τεράστιου αερόπλοιου, το οποίο θα φέρει μπόλικες τεχνολογικές καινοτομίες. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο Guardian, το αεροσκάφος που σχεδιάζει και θέλει να κατασκευάσει με απόλυτη μυστικότητα ο Sergey Brin μπορεί να φτάσει έως και τα 200 μέτρα σε μήκος.

Τα σχέδια του Sergey Brin δείχνουν ένα αερόπλοιο τόσο μεγάλο όσο και τα Zeppelin της δεκαετίας του 1930. Η χρήση του αερόπλοιου που χρηματοδοτεί αποκλειστικά ο Sergey Brin προορίζεται να είναι η αποστολή προμηθειών σε ανθρωπιστικές αποστολές σε όλο τον κόσμο. Μία άλλη εναλλακτική χρήση του θα είναι ως ένα αεροσκάφος αναψυχής για τους φίλους και την οικογένεια του πολυεκατομμυριούχου, Sergey Brin.

Το κόστος κατασκευής του υπολογίζεται ότι θα αγγίζει τα 100 με 150 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο, ο Sergey Brin φέρεται να αγαπά και να ενθουσιάζεται από τα αερόπλοια, ενώ παράγοντες της αεροπορίας σημειώνουν με νόημα ότι η ιδέα της χρήσης αερόπλοιων για τη διεθνή μεταφορά φορτίων ενδέχεται να αποτελέσει μία σημαντική εναλλακτική χαμηλότερου κόστους. Η ενασχόληση του Sergey Brin με κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να κρύβει και τις επιχειρηματικές του βλέψεις στον τομέα αυτό…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons