Το MacOS υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία εξωτερικών καρτών γραφικών

by Nikos Kaimakamis • On 13-04-2018 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Μία από τις προσθήκες στα χαρακτηριστικά του MacOS είναι και η δυνατότητα να υποστηρίζουν οι υπολογιστές της Apple εξωτερικές κάρτες γραφικών. 

Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη στο MacOS High Sierra 10.13.4, το οποίο για πρώτη φορά μπορεί να λειτουργεί επισήμως με εξωτερικές κάρτες γραφικών, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες των υπολογιστών της Apple.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη σελίδα υποστήριξης της Apple, οι κάτοχοι Mac θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητη η ύπαρξη συνδεσιμότητας Thunderbolt 3, στοιχείο που σημαίνει ότι οι υπολογιστές που υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα είναι τα iMac Pro, τα iMac που κυκλοφόρησαν από το 2017 και έπειτα και τα MacBook Pro που παρουσιάστηκαν από το 2016 και έπειτα.

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα και τα μοντέλα των εξωτερικών καρτών γραφικών που υποστηρίζονται από το ανανεωμένο λειτουργικό της σύστημα, τα οποία και είναι οι AMD Radeon RX 570, 580, Pro WX 7100, RX Vega 56, RX Vega 64, Vega Frontier Edition Air και Pro WX 9100.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις επίσημες σελίδες της Apple απουσιάζουν οι αναφορές στα αντίστοιχα μοντέλα της NVIDIA. Η κίνηση αυτή της Apple εκτιμάται ότι θα δώσει ώθηση στο κομμάτι του gaming, το οποίο φαίνεται να έχει μείνει πίσω στους Mac σε σχέση με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο των PC.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons