Το Lollipop είναι η δημοφιλέστερη έκδοση του Android

by George Polyzos • On 09-03-2016 • AT 12:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Android-vulnerable

Η Google ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τη διανομή του λειτουργικού συστήματος Android αποκαλύπτοντας ότι δημοφιλέστερη έκδοση είναι η Lollipop.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Google, η Lollipop είναι η πλέον χρησιμοποιούμενη έκδοση κατέχοντας μερίδιο που φτάνει στο 36,1% των συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android, μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι ένα μεγάλο μέρος των χρηστών συσκευών Android χρησιμοποιούν μία αρκετά μοντέρνα έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Ακολουθεί η λίγο παλαιότερη έκδοση KitKat με μερίδιο που φτάνει στο 34,3%.

android-versions-march-2016

Η τελευταία έκδοση του Android, η Marshmallow, σχεδόν διπλασίασε το μερίδιό της σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα φθάνοντας στο 2,3%. Προς το παρόν το Marshmallow κινείται στα ίδια επίπεδα με το Ice Cream Sandwich (το θυμάστε;) του 2011.

Ωστόσο, οι προοπτικές είναι θετικές μιας και το εν λόγω λειτουργικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο και μέσω των νέων ναυαρχίδων LG G5 και Samsung Galaxy S7, που σύντομα θα είναι εμπορικά διαθέσιμες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons