Το LG X screen διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 17-05-2016 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG X Screen

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά του LG X screen από τη σειρά “Χ”, της συσκευής δηλαδή με δευτερεύουσα οθόνη.

Το X screen είναι εξοπλισμένο με μία δευτερεύουσα οθόνη η οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο στη premium συσκευή V10 της LG. Η δευτερεύουσα οθόνη είναι μια Always-on-Display οθόνη η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις βασικές πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και οι ειδοποιήσεις, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσουν το τηλέφωνο, ενώ το V10 ήταν το πρώτο smartphone μεσαίας κατηγορίας το οποίο διέθετε αυτό το χαρακτηριστικό.

Το “X screen” διαθέτει κομψή εμφάνιση η οποία κορυφώνεται με τη διάφανη κρυστάλλινη πίσω όψη, ενώ ο κυρτός σχεδιασμός στις άκρες της συσκευής δημιουργούν επίσης ένα απλό αλλά εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

Η σειρά X, που περιλαμβάνει το X screen και το X cam έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σε αυτούς που αναζητούν το αγαπημένο τους χαρακτηριστικό σε ένα smartphone, όπως η διπλή κάμερα ή η δευτερεύουσα οθόνη. Το δεύτερο κινητό της Χ Series, το X cam είναι εξοπλισμένο με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών όπως και το LG G5.

«Το Χ screen ουσιαστικά ενσωματώνει σε μία συσκευή μεσαίας κατηγορίας την καλύτερη οθόνη καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν αυτό το χαρακτηριστικό σε ένα smartphone. Με την Χ series η LG προσφέρει στους καταναλωτές ένα ανταγωνιστικό πακέτο με 2 smartphones σε προσιτή τιμή χωρίς να συμβιβάζει την τεχνολογική υπεροχή και τον σχεδιασμό» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, MC Sales Director της LG Electronics Ελλάς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons