Τo LG V20 θα έχει Android 7.0 Nougat, χωρίς να είναι Nexus

by Nikos Kaimakamis • On 01-08-2016 • AT 2:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-V10-02

Μπορεί το LG V20 να μην ανήκει στην οικογένεια Nexus, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία θα έχει λειτουργικό σύστημα Android 7.0. 

Το LG V20, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον επόμενο μήνα και αναμένεται να έχει προεγκατεστημένο το Android 7.0 Nougat, κάτι που θα γίνεται για πρώτη φορά σε μία συσκευή που δεν ανήκει στην οικογένεια Nexus της Google. To πιο πιθανό είναι να δούμε το LG V20 να εμφανίζεται στο πλαίσιο της IFA, στο Βερολίνο.

Οι πληροφορίες για τον τεχνικό εξοπλισμό του LG V20 είναι αρκετά συγκεχυμένες και δεν μπορεί κανείς να μεταφέρει τη σχετική φημολογία με ασφάλεια. Τo LG V20 έρχεται για να αντικαταστήσει το LG V10 και το Phone Arena ισχυρίζεται ότι θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels. Ένα άλλο στοιχείο που αναφέρεται από το Slashgear είναι ότι το LG V20 θα έχει εξελιγμένο ήχο Hi-Fi DAC στα 32 bit.

lg v20

Στην ανακοίνωση της LG σημειώνεται, παρόλα αυτά, εκτός από το γεγονός ότι το νέο smartphone θα έχει τη νεότερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Google, ο premium χαρακτήρας του νέου μοντέλου, κάτι που θα αντανακλάται στο σχεδιασμό και τα υλικά της κατασκευής του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons