Το LG V20 έρχεται με τη νέα λειτουργία In Apps της Google

by George Polyzos • On 05-09-2016 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-UX-5-01

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι το LG V20, το νέο smartphone που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο παγκοσμίως που θα ενσωματώνει το Ιn Apps της Google.

Η νέα λειτουργία αναζήτησης που εμφανίζεται στην εφαρμογή της Google, βοηθά τους χρήστες να βρουν περιεχόμενο όχι μόνο από τις ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως τις επαφές, τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα κειμένου και τις φωτογραφίες, αλλά και από τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης. Το In Apps επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες εφαρμογές, να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους και να διαβάσουν μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν κάποια εντολή.

Μια συντόμευση στο In Apps εμφανίζεται στην αρχική και στη δευτερεύουσα οθόνη του V20, τοποθετώντας τις επαφές του χρήστη, τα μηνύματα και άλλο περιεχόμενο εφαρμογών μόνο μία κίνηση μακριά. Η δευτερεύουσα οθόνη, μια επιπλέον οθόνη πάνω από την κύρια του V20 που λειτουργεί ανεξάρτητα, μπορεί να οριστεί αποκλειστικά ως περιοχή για συντομεύσεις των αγαπημένων εφαρμογών του χρήστη, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιήσει το In Apps ακόμα και όταν παρακολουθεί ένα βίντεο.

Το V20 είναι επίσης η πρώτη συσκευή παγκοσμίως με προ-εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons