Το LG Stylus 2 είναι το πρώτο smartphone με υποστήριξη DAB+

by George Polyzos • On 18-03-2016 • AT 10:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-Stylus2-DAB

Η LG Electronics παρουσίασε το πρώτο smartphone στον κόσμο που υποστηρίζει ψηφιακό δέκτη DAB+ ο οποίος αποτελεί εκ των πραγμάτων το πρότυπο για τις ψηφιακές ραδιοφωνικές εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, η LG παρουσίασε το νέο smartphone στο πλαίσιο του Radiodays Europe 2016 στο Παρίσι, του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού συνεδρίου του κόσμου.

Ως το πρώτο smartphone στον κόσμο με DAB+, το LG Stylus 2 διαθέτει ένα DAB+ chipset και μια αποκλειστική εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ψηφιακές ραδιοφωνικές μεταδόσεις έξω από τα συνηθισμένα. Ένα τεχνικό interface επιτρέπει επίσης στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να αναπτύξουν τις δικές τους προσαρμοσμένες εφαρμογές στις οποίες οι υπηρεσίες internet συμπληρώνουν τη ραδιοφωνική μετάδοση.

Οι χρήστες θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω του DAB+ σε σχέση με το παραδοσιακό δέκτη στα FM. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ραδιοφωνικές εφαρμογές που έχουν μεγάλη ροή όγκου δεδομένων, το DAB+ ραδιόφωνο προσφέρει δωρεάν εξαιρετική ποιότητα ήχου, καθώς δεν χρησιμοποιεί δεδομένα.

Ο ψηφιακός δέκτης DAB + αναμένεται να αντικαταστήσει το αναλογικό ραδιόφωνο στα FM και ήδη καλύπτει πάνω από 500 εκατομμύρια ανθρώπους σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η LG συνεργάστηκε με το International DMB Advancement Group (IDAG) προκειμένου να συμπεριλάβει τη τεχνολογία DAB +στο νέο LG Stylus 2.

Οι καταναλωτές στην Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το LG Stylus 2 με DAB+.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons