Το LG K4 διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 07-03-2016 • AT 2:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG K4 Indigo

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG K4 από τη σειρά Κ, τη νέα προσιτή σειρά μεσαίας κατηγορίας της LG, στην ελληνική αγορά.

Το νέο smartphone διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κάμερας και χαρακτηριστικά UX, που προέρχονται από τα premium μοντέλα της εταιρείας.

Ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική γραμμή glossy pebble της σειράς Κ, με το νέο 2.5D Arc Glass για λιτό και απέριττο στυλ, το LG K4 διαθέτει κομψή εμφάνιση και κυρτό, μοντέρνο τελείωμα.

Οι απλές στη χρήση και δημοφιλείς λειτουργίες της LG Gesture Shot και Gesture Interval Shot, που βρίσκονται και στα μοντέλα Κ7 και Κ10 της σειράς, για τη λήψη φωτογραφιών selfies ενσωματώνονται και στο LG K4.

Η λειτουργία Gesture Shot δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες με μία απλή κίνηση, ανοιγοκλείνοντας την παλάμη τους μπροστά στο φακό. Το LG K4 διαθέτει επιπλέον flash για φωτογραφίες selfie στη μπροστινή όψη.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το LG K4 διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 2 Megapixel.

Ο εσωτερικός του αποθηκευτικό χώρος είναι μεγέθους 8GB ενώ η μνήμη RAM είναι μεγέθους 1GB. Η συσκευή υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυα LTE και 3G, έχει μπαταρία χωρητικότητας 1.940 mAh, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 5.1 Lollipop.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons