Το LG Hub Robot φιλοδοξεί να γίνει το νέο μέλος του σπιτιού μας

by George Polyzos • On 08-04-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Κάποτε, τα ρομπότ υπήρχαν μόνο στις ταινίες και στα καταστήματα παιχνιδιών. Περίεργα «πλάσματα» που προσπαθούν να μιμηθούν τους ανθρώπους, βγάζουν περίεργους ήχους και κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο.

Αυτά, τότε. Τώρα πια, γίνονται σταδιακά κομμάτι της ζωής μας, έχοντας φιλικό, ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό και η LG Electronics αποφάσισε να τα εντάξει στην καθημερινότητά μας διευρύνοντας το IoT οικοσύστημά της.

Πριν λίγο καιρό, εντυπωσιαστήκαμε βλέποντας το LG Hub robot, το μικρό ρομπότ της εταιρείας που επαναπροσδιορίζει τον όρο «έξυπνο σπίτι» και κάνει πιο εύκολη τη ζωή των καταναλωτών. Δύναται λοιπόν, να γίνει ο προσωπικός βοηθός μέσα στο σπίτι ολοκληρώνοντας δουλειές ή βοηθώντας στο μαγείρεμα με την παρουσίαση συνταγών βήμα προς βήμα. Αρκεί μόνο μια λεκτική εντολή. Επιπλέον, μπορεί να παρέχει υπενθυμίσεις για τις υποχρεώσεις των χρηστών και να τους κρατά ενήμερους για την κίνηση στο δρόμο και τον καιρό.

Ταυτόχρονα όμως, μπορεί να γίνει και ενεργό μέλος της οικογένειας και να αλληλοεπιδρά με τα υπόλοιπα μέλη με πολλούς και διασκεδαστικούς τρόπους. Συγκεκριμένα, το LG Hub Robot μπορεί να χαιρετά με διαφορετικό τρόπο το κάθε μέλος, ενώ παράλληλα, μπορεί να καταγράφει και τις κινήσεις του καθένα, σημειώνοντας πότε βγαίνει και πότε επιστρέφει, αλλά και πότε πάει για ύπνο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως θα γίνει η αγαπημένη παρέα όλων και ειδικά των μικρότερων μελών της οικογένειας, αφού μπορεί να τους διαβάσει ιστορίες για να κοιμηθούν ή να χορέψει μαζί τους φτιάχνοντάς τους τη διάθεση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons