Το LG G6 θα είναι και επίσημα εξοπλισμένο με Snapdragon 821

by Nikos Kaimakamis • On 15-02-2017 • AT 10:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To LG G6 δεν θα επιλέξει τον Snapdragon 835, αλλά τον παλαιότερο Snapdragon 821 της Qualcomm, όπως ανακοινώθηκε. 

Είναι γνωστό ότι το πρώτο smartphone που θα έχει στο εσωτερικό του τον επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm θα είναι το Samsung Galaxy S8, επομένως το LG G6 θα επιλέξει ένα άλλο μοντέλο SoC. Το LG G6 θα έρθει πρώτο και το Samsung Galaxy S8 θα παρουσιαστεί μερικές εβδομάδες αργότερα, επομένως θα γίνει χρήση ενός άλλου chip για τη νέα ναυαρχίδα της LG.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν την κίνηση αυτή της LG πολύ καλή, καθώς ο Snapdragon 821 θεωρείται ένας πολύ καλός επεξεργαστής, με όλη την απαραίτητη ισχύ για ένα μοντέρνο smartphone. H επιβεβαίωση για τη χρήση του εν λόγω επεξεργαστή από την LG έρχεται μέσα από τη διαρροή μίας φωτογραφίας από ένα slide σε παρουσίαση της LG, ενόψει του Mobile World Congress.

Είναι προφανές ότι η LG θέλει να προλάβει να παρουσιάσει το δικό της κορυφαίο μοντέλο πριν από την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 και είναι διατεθειμένη για αυτό το λόγο να προτιμήσει ένα chip του περασμένου έτους. Επίσης, θέλει το LG G6 να είναι διαθέσιμο στην αγορά μέσα στον Μάρτιο, αμέσως μετά την παρουσίασή του, έτσι ώστε να σημειώσει καλές πωλήσεις.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons