Το LG G5 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 25-05-2016 • AT 10:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G5 Greek Market Release

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινά η εμπορική διάθεση στην ελληνική αγορά του LG G5, με μεταλλικό φινίρισμα και modular σχεδιασμό.

Η LG Electronics Hellas με αφορμή την ανακοίνωση της διαθεσιμότητας του LG G5 στην ελληνική αγορά, προσφέρει κουπόνι προσφοράς αξίας 70 ευρώ στους καταναλωτές που θα το αγοράσουν από σήμερα, 25 Τετάρτη Μαΐου, μέχρι και την 1η Ιουνίου.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας, ενώ η τοποθέτηση slide-out της μπαταρίας επιτρέπει την εύκολη απόσπαση και την αντικατάστασή της με μία φορτισμένη σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί το άνοιγμα της συσκευής.

LG G5 Greek Release_OFFER

Διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 820, έναν 64-bit επεξεργαστή υψηλής ισχύος και χαμηλής κατανάλωσης, κάρτα γραφικών Adreno 530, επεξεργαστή Qualcomm Hexagon DSP, καθώς και δύο ειδικούς επεξεργαστές εικόνας (ISPs) Qualcomm Spectra 14-bit.

Επιπλέον, το LG G5 υποστηρίζει τη λειτουργία Qualcomm Quick Charge 3.0, για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Χάρη σε έναν έξυπνο αλγόριθμο, το Quick Charge 3.0 εξασφαλίζει μέχρι και τέσσερις φορές ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με ένα τυπικό smartphone, και μέχρι 45% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 2.0.

lg g5 teardown

Η κάμερα του G5 διαθέτει ευρυγώνιο φακό για λήψεις με εύρος έως και 135 μοίρες, ενώ η λειτουργία Always-on Display, η οποία συναντάται για πρώτη φορά σε οθόνη τύπου IPS, επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση των notifications.

Το χαρακτηριστικό 3D Arc Glass της 5,3 ιντσών οθόνης δημιουργεί μια ελαφρά κυρτή φόρμα ενώ την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει η επεξεργασία Micro-Dizing που προσδίδει στη μεταλλική επιφάνεια μια μοναδική αίσθηση. Τέλος, η κάμερα και το home button έχουν ενσωματωθεί στο πίσω μέρος του G5 με τρόπο που τα κάνει κομμάτι του σώματος της συσκευής.

LG-G5-Lifestyle-1

Το LG G5 είναι εφοδιασμένο με δύο κάμερες στην πίσω όψη: μία κανονική με φακό 78 μοιρών, και μία δεύτερη με ευρυγώνιο φακό 135 μοιρών, εύρος που συναντάται για πρώτη φορά σε κάποιο smartphone. Ο φακός των 135 μοιρών του LG G5 προσφέρει εύρος το οποίο είναι μεγαλύτερο σχεδόν 1,7 από το αντίστοιχο οποιουδήποτε άλλου smartphone και 15 μοίρες από το εύρος πεδίου του ανθρώπινου ματιού. Έτσι, η φωτογράφηση τοπίων, ψηλών κτιρίων ή μιας μεγάλης παρέας γίνεται πολύ πιο εύκολη, χωρίς να χρειαστεί ο φωτογράφος να τραβηχτεί μακριά από το θέμα που θέλει να φωτογραφίσει.

Τέλος, ο πρωτοποριακός modular σχεδιασμός και το μοναδικό uni-body design μπορούν να μετατρέψουν το LG G5 σε ψηφιακή κάμερα, σε hi-fi player και σε πολλά άλλα, χωρίς να γίνεται κανένας συμβιβασμός ούτε από αισθητικής, ούτε από λειτουργικής πλευράς.

Συγκεκριμένα, η πλούσια γκάμα συνοδευτικών αξεσουάρ από το οικοσύστημα του G5, στοχεύει να προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία χρήσης, η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα όρια ενός τυπικού smartphone ενώ η εφαρμογή Friends Manager, επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές LG Friends ανιχνεύοντας αυτόματα αυτές που βρίσκονται κοντά και συνδέεται μαζί τους, εύκολα και γρήγορα, με τρία απλά βήματα, παρακάμπτοντας τη συνηθισμένη διαδικασία pairing.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons