Το LG G4 ίσως ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο

by George Polyzos • On 16-02-2015 • AT 2:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G3_2

Η νέα ναυαρχίδα της LG Electronics, το G4, ενδέχεται να μην παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Mobile World Congress, αλλά λίγο αργότερο εντός του Απριλίου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η κορεατική εφημερίδα Korean Times σε δημοσίευμά της, επικαλούμενη δηλώσεις στελέχους της LG. Το Mobile World Congress που διεξάγεται στη Βαρκελώνη αποτελεί την «πασαρέλα» στην οποία οι κατασκευαστές προβάλλουν τις νέες τους συσκευές.

Ήδη εταιρείες όπως η Samsung (Galaxy S6) και η HTC (One M9) κινούνται προς την κατεύθυνση της παρουσίασης των νέων τους ναυαρχίδων στην εν λόγω έκθεση. Εάν το δημοσίευμα επαληθευθεί τότε θα σημαίνει ότι η LG επιλέγει να αποφύγει την άμεση αντιπαράθεση με τα κορυφαία μοντέλα του ανταγωνισμού.

Η κίνηση εμπεριέχει μία δόση «πονηριάς» εκ μέρους LG Electronics αφού μεταφέροντας την ανακοίνωση για τον Απρίλιο θα έχει την ευκαιρία να μονοπωλήσει τον χρόνο προβολής για το νέο της smartphone. Αντίθετα, ο ανταγωνισμός θα έχει κάνει τις ανακοινώσεις του κατά τη διάρκεια του «πυκνού» χρόνου του MWC.

Το στέλεχος της LG Electronics που έκανε τις αποκαλύψεις συμπλήρωσε ότι η επιλογή της ανακοίνωσης μετά το Mobile World Congress έγινε για λόγους διαφοροποίησης από ορισμένους ανταγωνιστές όπως η Samsung και η Apple. Επιπλέον, η εταιρεία φέρεται να θέλει να κερδίσει πρόσθετο χρόνο για την τελειοποίηση της συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία είχε αποφύγει την ανακοίνωση και του LG G3 κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Βαρκελώνης, μεταφέροντας το λανσάρισμα για τον Μάιο του 2014.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons