Το LG G4 έρχεται το β’ τρίμηνο του 2015 με 3K οθόνη;

by George Polyzos • On 02-02-2015 • AT 3:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LGD2_worlds-narrowest-0.7mm-bezel-FHD-LCD-panel

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η LG Electronics φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα του G4 κατά το β’ τρίμηνο του έτους και όχι κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress τον επόμενο μήνα.

Η αναφορά του UberGizmo έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τα σχέδια της κορεατικής εταιρείας να καθυστερήσει το λανσάρισμα της νέας της ναυαρχίδας κυρίως λόγω της χρονικής εγγύτητας με το λανσάρισμα του G3, που έγινε μόλις τον Μάιο του 2014.

Οι τελευταίες διαρροές θέλουν το LG G4 να εφοδιάζεται με οθόνη ανάλυσης 2880×1620 pixels έναντι των 2560×1440 pixels της οθόνης των 5,5 ιντσών του G3. Δηλαδή αναμένεται ότι η LG θα επιλέξει να τοποθετήσει πάνελ ανάλυσης 3K στην επερχόμενη ναυαρχίδα του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η LG, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανακοινώσει ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μίας νέου τύπου οθόνης με εξαιρετικά λεπτά περιθώρια (bezels). Η εν λόγω οθόνη έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών με το περιθώριο να είναι πάχους μόλις 0,7 χιλιοστών, δηλαδή σχεδόν το μισό του πάχους των περιθωρίων του G3. Τέλος, η νέου τύπου οθόνη είναι λεπτότερη από μία πιστωτική κάρτα.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons