Το LG G4 έρχεται στην Cosmote στις 4 Ιουνίου

by George Polyzos • On 08-05-2015 • AT 4:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G4_Ceramic

Η Cosmote ανακοίνωσε ότι από τις 4 Ιουνίου θα διαθέτει το νέο 4G smartphone LG G4 που ξεχωρίζει για τη χειροποίητη κατασκευή από αυθεντικό δέρμα στο πίσω κάλυμμα και τα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής IPS Quantum 5,5 ιντσών με ελαφρά καμπυλότητα που παράγει ζωντανές εικόνες υψηλής αντίθεσης, με αυθεντικά χρώματα, γρήγορο εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808 και λειτουργικό σύστημα Android Lollipop 5.1.

Στα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G4 συγκαταλέγεται και η κάμερα των 16 Megapixel, με φακό F1.8 που δίνει κατά 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα, καταγράφει τα χρώματα με ακρίβεια, ενώ η λειτουργία “Manual Mode” είναι ιδανική για επαγγελματικές φωτογραφήσεις.

Επίσης, έχει εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel για καλύτερες selfies, αποσπώμενη μπαταρία υψηλής απόδοσης που διαρκεί περισσότερο, ενώ η συσκευή υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με καθαρό ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

Με το LG G4 η Cosmote συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των 4G+ smartphones που διαθέτει, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Η τεχνολογία 4G+ παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps. Η Cosmote διαθέτει το 4G+ σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

[Δ.Τ. Cosmote]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons