Το LG G4 ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη Απριλίου

by George Polyzos • On 30-03-2015 • AT 2:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-G4-leak-01

Η LG Electronics φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα της επόμενης ναυαρχίδας της στα τέλη Απριλίου, θέλοντας έτσι να ανταγωνιστεί τη Samsung που θα διαθέτει εμπορικά τα νέα της Galaxy στις επόμενες εβδομάδες.

Η νέα πληροφορία δημοσιεύθηκε από την Korea Herald, φιλοξενώντας παράλληλα δηλώσεις αναλυτών που θεωρούν ότι το επερχόμενο G4 θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης που θα αλλάξει το παιχνίδι υπέρ της LG, ειδικά μετά τις αρχικές ενδείξεις ότι η ραγδαία ανάπτυξη των κινέζων κατασκευαστών έχει αρχίσει να κοπάζει.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται και μία εκτίμηση για τις πωλήσεις που μπορεί να πετύχει το LG G4 φθάνοντας, σε ετήσια βάση, τις 15 εκατομμύρια μονάδες, σύμφωνα με τους αναλυτές της Kiwoom Securities.

Αντίστοιχα, αναλυτές της Korea Investment & Securities θεωρούν ότι «παρά τις υψηλές πωλήσεις του iPhone 6 και τις μεγάλες προσδοκίες για το Galaxy S6, οι πωλήσεις του G4 θα είναι υψηλότερες από του G3». Οι ίδιοι αναλυτές θεωρούν ότι οι πωλήσεις του G4, μόνο κατά τη διάρκεια του 2015, θα φτάσουν τις 9,2 εκατομμύρια μονάδες.

Οι πωλήσεις του G3 υπήρξαν ο κινητήριος μοχλός για την ανάπτυξη της LG Electronics κατά το 2014. Εκτιμάται ότι η εταιρεία πούλησε συνολικά 59,6 εκατομμύρια smartphones πέρυσι, έναντι 47,6 εκατ. συσκευών το 2013 και έναντι μόλις 20 εκατ. το 2011.

Το επερχόμενο LG G4 φημολογείται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και ανάλυσης Quad HD (2.560×1.440 pixels), ενώ ορισμένες φήμες θέλουν την οθόνη να έχει μία «δόση» καμπυλότητας που δεν υπήρξε στο LG G3.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons