Το LG G Flex 2 αναμένεται να προτιμηθεί από τους «business users»

by George Polyzos • On 23-03-2015 • AT 12:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg-g-flex-2-render-1

Η LG Electronics θεωρεί ότι το G Flex 2 θα καταφέρει να «συγκινήσει» περισσότερο τους business users που έχουν ηλικία άνω των 30 ετών.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Taiwan, Jee Hyung Lee, σε δήλωσή του στο Focus Taiwan. Πιο συγκεκριμένα, το στέλεχος της κορεατικής εταιρείας δήλωσε ότι η νέα συσκευή αναμένεται να πουλήσει «κυρίως» στους χρήστες ηλικίας 30 έως 45 ετών και ειδικότερα σε αυτούς που πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν στα πλαίσια των επαγγελματικών τους καθηκόντων.

Όπως αναφέρει το Phone Arena, η παραπάνω δήλωση αφορά πρωτίστως την αγορά της Ταϊβάν, αλλά αποκαλύπτει και την ευρύτερη στρατηγική της LG Electronics για την προώθηση της συσκευής.

Όπως και το αρχικό G Flex που έκανε την εμφάνισή του το 2013, έτσι και η νέα έκδοση θα ενσωματώνει κυρτή οθόνη και εύκαμπτο σώμα. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 810 με το λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop.

Η συσκευή θα διαθέτει ακόμη 5,5 ιντσών οθόνη 1080p P-OLED, κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, μνήμη RAM μεγέθους 3 GB, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 32 GB με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης και επιπλέον ικανότητα αυτό-ίασης του πίσω καλύμματος της συσκευής.

Προς το παρόν η συσκευή κυκλοφορεί στις αγορές της Κορέας, της Ταϊβάν και των Ηνωμένων Πολιτειών, με την ευρύτερη διαθεσιμότητά του να αναμένεται εντός των επόμενων μηνών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons