Το Lenovo Phab 2 Pro αποκλειστικά στην αλυσίδα Γερμανός

by George Polyzos • On 17-04-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Την εμπειρία του Augmented Reality (επαυξημένη πραγματικότητα) μέσα από το Lenovo Phab 2 Pro, το πρώτο στον κόσμο με την τεχνολογία Tango της Google, φέρνει σε αποκλειστικότητα ο Γερμανός.

Στην πρώτη παρουσίαση του Lenovo Phab 2 Pro αλλά και της Tango τεχνολογίας στην Ελλάδα, οι καταναλωτές απόλαυσαν παιχνίδια και εφαρμογές Augmented Reality, που επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τον χώρο, μέσα από την οθόνη του κινητού. Μεταξύ άλλων, είχαν τη δυνατότητα να δουν στο κινητό τους ένα έπιπλο αν ταιριάζει στον χώρο, να παίξουν με το εικονικό τους κατοικίδιο, να δουν εντυπωσιακούς δεινόσαυρους, να παίξουν Ντόμινο με τα αντικείμενα γύρω τους, να σχεδιάσουν το αγαπημένο τους ποδήλατο πριν το αγοράσουν και άλλα.

Το Lenovo Phab 2 Pro διαθέτει οθόνη 6.4 ιντσών QHD, κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos, μνήμη RAM 4GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και μπαταρία χωρητικότητας 4050mAh. Εκείνο, όμως, που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή τη χρήση του συγκεκριμένου Smartphone είναι οι 4 κάμερες που αποτυπώνουν φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, μπορούν να αποδώσουν 3D εικόνες και σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, επιτρέπουν τη λειτουργία Tango της Google.

Το Lenovo Phab 2 Pro διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Γερμανός και στο www.germanos.gr, στα 799 ευρώ, σε γκρι και χρυσό, ενώ μπορεί κανείς να το αποκτήσει και από 20,19 ευρώ/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις. Οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας της Γερμανός, για να δουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες του νέου τους Smartphone, πως να το σετάρουν και πως να το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons