Το Kyocera Torque G02 δεν φοβάται το νερό

by Nikos Kaimakamis • On 18-05-2015 • AT 10:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

kyocera torque water

Με το Kyocera Torque G02 μπορεί κανείς να βουτήξει άφοβα στη θάλασσα, χωρίς να τον απασχολεί το αλμυρό νερό, ενώ ταυτόχρονα θα τραβά υποβρύχιες φωτογραφίες. 

Το νέο Kyocera Torque G02 έχει οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών, με ανάλυση 1280×720 pixels, τεχνολογίας IGZO LCD. Ο επεξεργαστής του είναι ένας τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 400, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.4 GHz και συνδυάζεται με μνήμη RAM 2 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 16 GB. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 5.1, ενώ για πρώτη φορά συναντούμε μία συσκευή με το λειτουργικό σύστημα της Google και τη δυνατότητα λειτουργίας τόσο στη θάλασσα όσο και στον ωκεανό.

kyocera torque g02

Στο κομμάτι του… υποβρύχιου imaging έχουμε στο πίσω μέρος μία κάμερα 13 Megapixel, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχει μία κάμερα 5 Megapixel, για όσους θέλουν να τραβούν selfies κάτω από το νερό. To Kyocera Torque G02 θα μπορεί να λειτουργεί σε δίκτυα LTE, υποστηρίζοντας παράλληλα τεχνολογία NFC και ασύρματη φόρτιση.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την τιμή του και το πού και πότε θα ξεκινήσει η εμπορική του διάθεση. Το σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει σε κίτρινο, κόκκινο και μαύρο χρώμα, με ενισχυμένο πλαίσιο στο πίσω μέρος, ενώ εκτός από το νερό θα είναι ανθεκτικό και σε διάφορες άλλες κακουχίες που προκαλούν οι outdoor δραστηριότητες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons