Το κράνος Mixed Reality της Asus γίνεται εμπορικά διαθέσιμο

by Nikos Kaimakamis • On 26-02-2018 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το κράνος Windows Mixed Reality της Asus ξεκινά την εμπορική του πορεία σε τιμή που στις ΗΠΑ θα φτάνει στα 429 δολάρια. 

Ο πλήρης τύπος του κράνους της Asus είναι Windows Mixed Reality HC 102 και θα είναι ένα από τα πιο ακριβά της κατηγορίας, η οποία θα έχει κράνη ενισχυμένης πραγματικότητας που θα ξεκινούν ακόμα και από τα 299 δολάρια στην αμερικανική αγορά. Ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το κράνος της Asus είναι το ότι έχει διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά και δύο χειριστήρια, δικαιολογώντας το επιπλέον κόστος αγοράς του.

Το κράνος της Asus προσφέρει ανάλυση 1440×1440 pixels σε κάθε μάτι, ενώ η οπτική γωνία που έχει όποιος το φορά είναι 105 μοίρες. Η έννοια των συστημάτων Windows Mixed Reality είναι ότι τα κράνη αυτά δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω από τη σύνδεση με έναν υπολογιστή για να λειτουργήσουν, γεγονός που τα καθιστά ευέλικτα στη χρήση για διάφορες εφαρμογές.

Το συνολικό βάρος του κράνους της Asus είναι τα 400 γραμμάρια, ενώ οι οθόνες του έχουν διαγώνιο 2.89 ιντσών. Η συνδεσιμότητα του κράνους της Asus είναι μέσω USB 3.0 και HDMI. To πλεονέκτημα του Asus Mixed Reality headset είναι ότι έχει πολύ όμορφο design και πραγματικά χαμηλό βάρος, στοιχείο που βοηθά στην πολύωρη χρήση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons