Ο σαρωτής ίριδας της Samsung ήρθε για να μείνει – Εισαγωγή σε περισσότερα μοντέλα

by Nikos Kaimakamis • On 05-08-2016 • AT 2:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Iris-Scanner Samsung

To iris scanner της Samsung που έκανε το ντεμπούτο του στο Samsung Galaxy Note 7 φαίνεται πως θα βρει τη θέση του και σε άλλα μοντέλα. 

Πολλές είναι εκείνες οι πηγές στο Διαδίκτυο που σημειώνουν ότι ο αισθητήρας της αναγνώρισης της ίριδας του ματιού που βρίσκεται ενσωματωμένος στον τεχνολογικό εξοπλισμό του Samsung Galaxy Note 7 θα βρει τη θέση του και σε μελλοντικά mid-range smartphones της κορεάτικης εταιρείας. Μάλιστα, πολλά sites, όπως το Phone Radar, επισημαίνουν ότι smartphones της μεσαίας κατηγορίας με iris scanner θα ενταχθούν στην γκάμα της Samsung εντός του έτους.

Η τεχνολογία της αναγνώρισης της ίριδας του ματιού αναμένεται να δέχεται βελτιώσεις μέσα από τα updates που θα λαμβάνουν τα smartphones της Samsung που θα την υποστηρίζουν. Όπως αναφέρει το Slashgear, αυτή τη στιγμή κοστίζει περισσότερο για έναν κατασκευαστή να τοποθετεί ένα iris scanner σε ένα smartphone αντί για ένα αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά η ευρεία χρήση της τεχνολογίας αυτής εκτιμάται ότι θα ρίξει το κόστος και πιθανόν σε αυτό να αποσκοπεί και η Samsung.

Τα στελέχη της Samsung, πάντως, εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι η εν λόγω τεχνολογία θα αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού των μελλοντικών smartphones, σύμφωνα με τις περισσότερες πηγές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons