Το iPhone των 6,5 ιντσών θα ονομάζεται iPhone XS Max – Πόσο θα κοστίζει

by George Polyzos • On 06-09-2018 • AT 2:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Άπαντες γνωρίζουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα η Apple θα ανακοινώσει τρεις νέες συσκευές με διαγώνιο οθόνης στις 5,8 ίντσες, στις 6,1 ίντσες και στις 6,5 ίντσες.

Επίσης, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι από τις τρεις αυτές συσκευές, οι δύο θα διαθέτουν οθόνες τεχνολογίας OLED, πρόκειται για τα μοντέλα στις 5,8 και στις 6,5 ίντσες. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε μάλιστα η διαρροή ότι οι δύο συγκεκριμένες συσκευές θα ονομάζονται iPhone XS και iPhone XS Plus.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα η Apple θα ακολουθούσε την πρακτική που καθιερώθηκε από το 2014 και έπειτα, με τα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Ωστόσο, νεότερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5Mac αναφέρει ότι τελικά το μεγαλύτερο OLED iPhone θα ονομαστεί iPhone XS Max και όχι iPhone XS Plus.

Ορισμένοι αναλυτές θεωρούν ότι η κίνηση αυτή της Apple, αν τελικά ισχύσουν τα παραπάνω, θα οφείλεται στην ανάγκη διαφοροποίησης της συσκευής καθώς θα είναι σημαντικά ακριβότερη σε σχέση με τα προγενέστερα iPhone Plus μοντέλα.

Παράλληλα, η ίδια ιστοσελίδα, επικαλούμενη γερμανικές πηγές, δίνει και μία εικόνα για το προς τα πού θα κινηθούν και τιμολογιακά οι τρεις νέες συσκευές της Apple. Θεωρείται λοιπόν βέβαιο ότι το LCD iPhone των 6,1 ιντσών θα κοστίζει ακριβώς το ίδιο με το περυσινό iPhone 8 (όταν αυτό πρωτοκυκλοφόρησε). Αντίστοιχα, το iPhone XS θα κοστίζει όσο το iPhone 8 Plus ενώ το iPhone XS Max θα έχει την ίδια υψηλή τιμή που είχε πέρυσι το iPhone X.

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες η ιστοσελίδα 9to5Mac θεωρεί ότι οι τιμές θα διαμορφωθούν ως εξής: 699 δολάρια για το φθηνότερο LCD iPhone, 799 δολάρια για το iPhone XS και 999 δολάρια για το iPhone XS Max. Για την Γερμανία (που είναι εγγύτερα σε εμάς και με το ίδιο νόμισμα) οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: το μοντέλο των 6,1 ιντσών στα 799 ευρώ, το iPhone XS στα 909 ευρώ και το iPhone XS Max στα 1149 ευρώ. Όλες οι παραπάνω τιμές αφορούν τις εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Τα τρία νέα iPhones του 2018 θα έχουν εμφάνιση παρόμοια με το περυσινό iPhone X, με ενσωμάτωση της λειτουργίας Face ID αλλά χωρίς τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID. Οι έως τώρα διαρροές θέλουν επίσης τις συσκευές να έρχονται με γυάλινη επικάλυψη, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και νέο επεξεργαστή A12. Η επιβεβαίωση ή διάψευση όλων των παραπάνω θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons