Το iPhone με κυρτή οθόνη από το 2017 – Η Apple ακολουθεί τα βήματα της Samsung

by George Polyzos • On 24-08-2016 • AT 2:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-7-concept-2016

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει για το 2017 μία τριπλέτα συσκευών iPhone, στα οποία θα περιλαμβάνεται και ένα premium μοντέλο με κυρτή οθόνη, ανάλογη των οθονών που χρησιμοποιούνται στις συσκευές της Samsung.

Την αποκάλυψη έκανε με σχετικό δημοσίευμα η ιαπωνική Nikkei Asian Review, επικαλούμενη, όπως άλλωστε συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πηγές με γνώση για τους σχεδιασμούς της Apple.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης υποστηρίζει ότι η τριπλέτα θα απαρτίζεται από ένα μοντέλο με οθόνη 4,7 ιντσών, ένα μοντέλο με οθόνη 5,5 ιντσών και ένα τρίτο μοντέλο με οθόνη 5,5 ιντσών ή και μεγαλύτερη, στην οποία θα υπάρχει κυρτότητα και στις δύο πλευρές. Η περιγραφή που δίνεται παραπέμπει περισσότερο στην εμφάνιση των Galaxy S7 Edge και Galaxy Note 7 της Samsung.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται εκτιμήσεις αναλυτών που υποστηρίζουν ότι η ίδια η Samsung θα είναι η προμηθεύτρια των οθονών, τεχνολογίας OLED, που πρόκειται να χρησιμοποιήσει η Apple στα μελλοντικά της μοντέλα. Επιπρόσθετα, γίνεται λόγος για αύξηση της σχετικής παραγωγής εκ μέρους της Samsung ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε πάνελ της εν λόγω τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Apple επρόκειτο να λανσάρει από φέτος μία τρίτη, premium συσκευή με οθόνη 5,5 ιντσών, αλλά κάτι τέτοιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ και τελικά η αμερικανική εταιρεία θα προχωρήσει τον Σεπτέμβριο στο λανσάρισμα ενός μοντέλου στις 5,5 ίντσες (πιθανότατα το iPhone 7 Plus) και ένα μικρότερο στις 4,7 ίντσες (το iPhone 7).

Από το δημοσίευμα απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στην τύχη του iPhone SE, της συσκευής δηλαδή με την οθόνη των 4 ιντσών που έκανε φέτος της εμφάνισή της. Όπως όλα δείχνουν τα φετινά μοντέλα iPhone θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου με το μοντέλο των 5,5 ιντσών να ενσωματώνει dual-lens κάμερα, εμφανισιακά θα είναι παρόμοια με τα προγενέστερα iPhone 6 και 6S, θα υπάρχει αλλαγή στη διάταξη των γραμμικών κεραιών αλλά και αφαίρεση του headphone jack.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons