Το επόμενο iPhone ίσως έρθει σαν iPhone Edition και να εμφανιστεί καθυστερημένα

by George Polyzos • On 09-03-2017 • AT 3:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μέχρι τώρα το σύνολο των φημών και διαρροών θεωρούν βέβαιο ότι η Apple θα λανσάρει εντός του 2017 μία συσκευή, η οποία θα έχει επετειακό χαρακτήρα και θα ενσωματώνει πληθώρα νέων τεχνικών χαρακτηριστικών.

Αυτή η συσκευή είναι έως τώρα γνωστή με τις ονομασίες iPhone 8 και iPhone X, χωρίς ωστόσο καμία από τις δύο να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την Apple. Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της ιαπωνικής ιστοσελίδας Macotakara αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα καθώς θεωρεί ότι η νέα συσκευή θα έχει την ονομασία iPhone Edition και ενδέχεται η παρουσίασή της να καθυστερήσει αρκετά.

Η νέα ονομασία έχει μία λογική βάση καθώς το λανσάρισμα ενός iPhone 8 και δύο εκδόσεων του iPhone 7s αυτομάτως θα καθιστούσε τα δεύτερα σαν κάτι παρωχημένο ή υποδεέστερο στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού. Επιπλέον, ο όρος «Edition» δεν είναι ξένος στην Apple καθώς έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση του Watch.

Στο θέμα του χρόνου παρουσίασης της νέας συσκευής, η ιαπωνική ιστοσελίδα θεωρεί ότι το iPhone Edition (με την OLED οθόνη) θα έρθει πολύ αργότερα σε σχέση με τα iPhone 7s και 7s Plus καθώς, όπως αναφέρεται, η Apple χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δοκιμάσει το νέο της κορυφαίο smartphone πριν το διαθέσει στην αγορά.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά το γεγονός ότι η Apple διαθέτει μερικά πρωτότυπα του iPhone Edition σε καθεστώς δοκιμών EVT (Engineering Validation Test) αλλά δεν υπάρχει κανένα πρωτότυπο που να έχει φτάσει στη φάση DVT (Design Validation Test). Η φάση DVT είναι ουσιαστικά το στάδιο οριστικοποίησης του σχεδίου μίας συσκευής και το αποτέλεσμα αυτού του σταδίου είναι αυτό που θα φτάσει στον τελικό καταναλωτή.

Αιτία των καθυστερήσεων φέρεται να είναι το γεγονός ότι η Apple ακόμη διερευνά τα είδη των υλικών που θέλει να χρησιμοποιήσει, δεν έχει καταλήξει στην ακριβή τεχνολογία οθόνης που θα χρησιμοποιήσει και τέλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα «κρατήσει» ή όχι το home button στο iPhone Edition.

Τα μόνα σίγουρα τεχνικά χαρακτηριστικά σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα της Apple είναι το μέγεθος της οθόνης, η ικανότητα ασύρματης φόρτισης και η διπλή κύρια κάμερα. Επιπλέον, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν σχέδια εγκατάλειψης της υποδοχής Lightning και αντικατάστασής της με μία υποδοχή USB-C. Εάν τα παραπάνω επαληθευθούν ενδέχεται το iPhone Edition (πρώην iPhone 8) να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων ίσως και τον ερχόμενο Νοέμβριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons