Το iPhone 8 της Apple θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το iPhone 7

by Nikos Kaimakamis • On 22-05-2017 • AT 12:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Πρόσφατες διαρροές στο Internet δείχνουν ότι το iPhone 8 θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις από το iPhone 7. 

Πρακτικά, το μέγεθος του νέου iPhone δεν θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί, πέρα από μία ελαφριά αύξηση των διαστάσεων. Μπορεί, βέβαια, να μην υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στις εξωτερικές διαστάσεις, αλλά ο σχεδιασμός αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικός, με την οθόνη να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του μπροστινού πλαισίου. Η οθόνη του αναμένεται να έχει διαγώνιο 5.8 ιντσών, με τεχνολογία OLED.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τη διαρροή εικόνας ενός καλουπιού πάνω στο οποίο αναμένεται να βασιστεί ο σχεδιασμός του iPhone 8. Οι εικόνες που διέρρευσαν από το Slashleaks, δείχνουν τρεις διαφορετικές εκδοχές του μελλοντικού iPhone, ή τις εικόνες από τρία iPhone που θα λανσάρει η Apple στο κοντινό μέλλον. Το πιο πιθανό είναι ότι σε αυτά θα περιλαμβάνεται το iPhone 8, καθώς και τα iPhone 7S και 7S Plus. Οι διαγώνιοι της οθόνης των άλλων μοντέλων θα είναι στις 4.7 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ανανεωμένος σχεδιασμός του iPhone, σε όλες τις εκδοχές του θα χαρακτηρίζεται από τα ελάχιστα περιθώρια της οθόνης και την ιδιαίτερη φωτεινότητα της οθόνης, λόγω της τεχνολογίας OLED.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons