Το iPhone 8 δεν θα διαθέτει USB-C αλλά θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση

by George Polyzos • On 03-03-2017 • AT 12:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Κάθε iPhone που θα λανσάρει η Apple εντός του 2017 θα διατηρήσει την υποδοχή Lightning αλλά θα υπάρχει και συνοδευτικό καλώδιο USB-C που θα αναλαμβάνει καθήκοντα ταχείας φόρτισης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε νέο της σημείωμα η KGI Securities, η οποία θεωρεί ότι οι τρεις φημολογούμενες για το 2017 συσκευές iPhone θα διατηρήσουν την θύρα επικοινωνίας Lightning αλλά σε συνδυασμό με ένα USB Type-C Power Delivery καλώδιο σύνδεσης ώστε να βελτιώνονται οι χρόνοι φόρτισης.

Μάλιστα οι αναλυτές οι εταιρείας θεωρούν ότι για να επιτύχει τους στόχους της η Apple θα υιοθετήσει ένα σύστημα διαχείρισης ενέργειας της Texas Instruments και ένα Power Delivery chip προερχόμενο από την Cypress. Επιπλέον, η KGI θεωρεί ότι η έκδοση με την OLED οθόνη θα επιτυγχάνει μικρότερους χρόνους φόρτισης χάρη στη μπαταρία δύο κυψελών και σχήματος L η οποία θα χρησιμοποιηθεί.

Προφανώς, αυτή η αναφορά αναιρεί προηγούμενη φήμη που ήθελε την Apple να στρέφεται από φέτος στη θύρα επικοινωνίας USB-C αφαιρώντας την υποδοχή Lightning.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons