Το Huawei Watch 2 αποκαλύπτεται πρόωρα

by Nikos Kaimakamis • On 24-02-2017 • AT 2:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Προτού να γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017, το Huawei Watch 2 αποκαλύπτεται. 

Το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει από τη διαρροή σχετικά με το Huawei Watch 2 είναι ότι το νέο smartwatch της κινέζικης εταιρείας έχει πιο σπορ αισθητική, έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο με όσους διατηρούν ένα περισσότερο δραστήριο τρόπο ζωής. Το Huawei Watch 2 θα είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα, το μαύρο, το πορτοκαλί και το γκρι.

Το Huawei Watch 2 θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα με το λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0 της Google, το οποίο θα έχει στο κάτω μέρος της κάσας του μία ειδική υποδοχή για την κάρτα nano-SIM, προκειμένου να προσφέρει απρόσκοπτη σύνδεση στο mobile Internet. Η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του Huawei Watch 2 είναι η 26η Φεβρουαρίου, ημερομηνία που αναμένεται να γίνει και η αποκάλυψη της νέας ναυαρχίδας της Huawei, του P10 smartphone.

Όλα δείχνουν ότι η Huawei θέλει να ανταγωνιστεί με το νέο της μοντέλο το LG Watch Sport, σε μία κατηγορία η οποία φαίνεται να δικαιολογεί τη χρήση των smartwatches, αφού οι περισσότεροι φαίνεται να τα χρησιμοποιούν για σκοπούς fitness και όχι ως κανονικά ρολόγια που τους συντροφεύουν σε επίσημες εμφανίσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons