Το Huawei Road Show για ένατη χρονιά στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 20-04-2016 • AT 9:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Huawei Mate S_Colors

Το Huawei Road Show ήρθε για ένατη φορά στην Ελλάδα από τις 18 ως τις 22 Απριλίου με στόχο να ανοίξει δρόμους για ένα καλύτερα διασυνδεδεμένο κόσμο.

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Huawei Road Show 2016 θα επισκεφθεί 26 πόλεις, σε 23 χώρες, σε διάστημα 6 μηνών δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο αλλά και για τη στρατηγική της εταιρείας σε ότι αφορά τις ICT.

Παράλληλα, το Huawei Road Show προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της Huawei όπως παρουσιάζονται σε 12 ειδικά διαμορφωμένα τμήματα.

Σήμερα, η μεταμόρφωση που έχει ως επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη είναι απαραίτητη και γι’ αυτό η Huawei συνιστά τις «Big 5» πρωτοβουλίες για την στρατηγική ψηφιακής μεταμόρφωσης.

Big Video: To Video είναι ζωτικής σημασίας! Το Video θα είναι παντού. Το Video θα γίνει μια βασική υπηρεσία τηλεπικοινωνίας. Η Huawei παρουσίασε στο τμήμα video την Hybrid TV, μια λύση που επιτρέπει την μετάβαση σε μια νέα TV εμπειρία με την ενσωμάτωση διαφόρων τεχνολογιών όπως converged data, digital TV platform, cloud storage, video call, και fast channel change.
Big IΤ: Η Huawei παρουσίασε προϊόντα και υπηρεσίες products για όσες εταιρείες αναζητούν να ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές τους μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις που συμπεριλαμβάνουν λύσεις Unicloud, data center και UPS.
Big Operation: Η Huawei έκανε πράξη τη φιλοσοφία της για την κατασκευή ευέλικτων δικτύων που εγγυώνται την E2E ROADS εμπειρία. Παρουσιάστηκε ευρύ φάσμα λύσεων όπως network experience plus, fixed network modernization, and operation & maintenance transformation.
Big Architecture: Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα παρουσιάστηκαν τεχνολογίες SDN/ NFV σε data centers που επιτρέπουν την ευέλικτη διανομή της εμπειρίας ROADS.
Big Pipe: Το πανταχού παρόν και Ultra-Broadband δίκτυο είναι κεφάλαιο καίριας σημασίας για την ψηφιακή μεταμόρφωση. Η Huawei προσφέρει ευρύτατο φάσμα προϊόντων και λύσεων που κάνουν πραγματικότητα την ιντερνετική ζωή όπως 5G, WTTx, GigaHome, και 4K.

Η ψηφιακή μεταμόρφωση είναι προτεραιότητα για το Huawei Road Show 2016 και ως τέτοια μεταφράζεται σαν δίκτυο, αρχιτεκτονική, λειτουργία και επιχειρησιακός μετασχηματισμός για τους πελάτες.

Οι αλλαγές αυτές είναι στον πυρήνα αυτού που η Huawei αποκαλεί «Δρόμους» (ROADS) για έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο. Μια εμπειρία που όπως ορίζεται από το ακρωνύμιο «R.O.A.D.S.» εμπεριέχει «Real-time», «On-demand», «All-online», «Do It Yourself» και «Social connectivity» και συνοψίζει την νέα επαναστατική εμπειρία χρήστη.

[Δ.Τ. Huawei]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons