Το Huawei P9 lite πρώτο σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 24-09-2016 • AT 12:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-P9-Lite-01

Η Huawei ανακοίνωσε ότι το νέο της κινητό P9 lite, μέλος της ευρύτερης οικογένειας P9, αναδείχθηκε το πρώτο κινητό σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούλιο στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα πάνω από 10.000 άνθρωποι μόνο κατά την περίοδο του Ιουλίου επέλεξαν τη συγκεκριμένη συσκευή, με αποτέλεσμα να χρίσουν το Huawei P9 lite ως την best seller συσκευή της αγοράς.

Τα στοιχεία πωλήσεων καταδεικνύουν ότι το P9 lite έχει πείσει τον απαιτητικό και ιδιαίτερα ενημερωμένο Έλληνα καταναλωτή για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και τις ασύγκριτες δυνατότητες που προσφέρει σε σχέση με άλλα smartphones της ίδιας κατηγορίας.

Το smartphone P9 lite της Huawei είναι μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών με εντυπωσιακό και μοντέρνο στυλ. Διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και ασύγκριτης ποιότητας ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων HiSilicon Hi6402 audio DSP. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακές φωτογραφικές λήψεις με την πίσω κάμερα των 13MP, αλλά και τις καλύτερες selfies με την εμπρόσθια κάμερα των 8 Megapixel.

P9 Lite Shots

Με δεδομένη την υψηλή ζήτηση της συσκευής, η Huawei ανταποκρίνεται σε αυτή με μια μοναδική προσφορά. Από τις 7 Σεπτέμβρη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, προσφέρει με κάθε αγορά του Huawei P9 lite, ως δώρο το νέο smartband Color Βand A1.

Με βάση τα στοιχεία της GFK, η Huawei αποτελεί την δεύτερη πιο επιτυχημένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons