Το Huawei P9 λανσάρεται σε νέα χρώματα

by George Polyzos • On 06-09-2016 • AT 3:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-P9-blue.0

H Huawei ανακοίνωσε στην IFA ότι το βραβευμένο της smartphone-ναυαρχίδα, το Huawei P9, είναι πλέον διαθέσιμο σε δύο νέα χρώματα: μπλε και κόκκινο.

Η Glory Zhang, CMO της Huawei περιέγραψε την έμπνευση πίσω από τους νέους χρωματισμούς: «Το Μπλε και το Κόκκινο είναι τα δύο οπτικά άκρα για τους καλλιτέχνες, δύο είδη με διαφορετικό χαρακτήρα ή δύο χρώματα που εκφράζουν αντίθετες διαθέσεις και στυλ. Το Κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της φωτιάς, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και νεανικότητα και εκφράζοντας τη ζωτικότητα της βιομηχανίας της μόδας, ενώ το Μπλε αποπνέει μια κλασική κομψότητα και την ισορροπία εξακολουθώντας να είναι δημοφιλές στην παγκόσμια μόδα έως σήμερα.

» Η τολμηρή σύγκρουση του μπλε και του κόκκινου είναι όπως όταν η φωτιά συναντά τον πάγο: όλο το πάθος και η γοητεία του κόσμου της μόδας εμπνευσμένη από την σύγκρουση αυτών των στοιχείων. Όταν λοιπόν αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται με το κυματοειδές σχέδιο της σειράς nova, οι χρωματισμοί αποπνέουν εμπιστοσύνη, στυλ και δυναμισμό, και δίνουν στους καλλιτέχνες και τους καινοτόμους ανάμεσά μας ένα νέο επίπεδο επιλογής και το στυλ».

Huawei-P9-red.0

Η διπλή κάμερα με φακό 12 Megapixel που έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την εμβληματική μάρκα της Leica για τον κόσμο της φωτογραφίας και των φωτογραφικών μηχανών, εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια θα αποτυπωθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα smartphone που έχει τις δυνατότητες να συμπληρώσει το όραμα των fashionistas και των δημιουργών του πολιτισμού. Η πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση του σηματοδοτεί ότι καμία στιγμή δεν θα χαθεί, ενώ η μαγεία των απογευματινών παραστάσεων και των βραδινών πάρτι μπορούν να αιχμαλωτίζονται σε όλο τους το μεγαλείο, με την εξαιρετική λειτουργία φωτογράφισης σε χαμηλό φωτισμό.

To Ρ9 θα διατίθεται πλέον σε έξι χρώματα: Το Μπλε και το Κόκκινο θα ενταχθούν στη σειρά μαζί με τα βασικά χρώματα τα οποία είναι το Rose Gold, το Prestige Gold, το Titanium Grey και το Mystic Silver.

Στα πλαίσια της έκθεσης IFA του 2016 στο Βερολίνο, ανακοινώθηκε επίσης μια σειρά από άλλα εντυπωσιακά προϊόντα από τη Huawei. Η σειρά Huawei Nova smartphones προκαλεί και το MediaPad M3.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons