Το Huawei P9 έρχεται με κάμερα προερχόμενη από τη Leica

by George Polyzos • On 04-04-2016 • AT 2:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-P9-render-leak

Ήδη από τον Φεβρουάριο η Huawei και η Leica είχαν ανακοινώσει τη μεταξύ τους συνεργασία και όπως όλα δείχνουν το επερχόμενο Huawei P9 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα δρέψει τους καρπούς αυτής της συνεργασίας.

Η πρώτη αναφορά για την ενσωμάτωση οπτικών στοιχείων της Leica έγινε κατά τη συνέντευξη Τύπου όπου ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Huawei, ενώ στη συνέχεια προέκυψε και η διαρροή του πίσω μέρους της συσκευής P9. Εκεί φαίνεται καθαρά τόσο η dual camera του smartphone όσο και το λογότυπο της Leica που υποδηλώνει την προέλευσή της.

Σε αυτό που φαίνεται να είναι διαρροή ενός press render, διακρίνεται επίσης το LED flash, το Laser Autofocus και ο σαρωτής του δακτυλικού αποτυπώματος στην «πλάτη» της συσκευής. Το λογότυπο της Huawei διακρίνεται χαμηλότερα, ενώ το λογότυπο της Leica βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σετ της κάμερας.

Τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης αλλά και το πλήκτρο εκκίνησης και κλειδώματος της οθόνης φαίνεται να βρίσκονται στο δεξί μέρος της οθόνης του smartphone, ενώ πιθανολογείται ότι η υποδοχή των ακουστικών βρίσκεται στο κάτω μέρος του P9. Η μεταλλική κατασκευή είναι επίσης εμφανής.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Huawei P9 αναμένεται να έχει οθόνη με διαγώνιο 5,2 ιντσών και ανάλυσης 1920 x 1080 pixels. Η συσκευή θα έρχεται σε δύο εκδόσεις μνήμης RAM στα 3GB και στα 4GB.

Το μοντέλο με τα 3GB RAM, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές, θα διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 32GB, ενώ η έκδοση με τα 4GB RAM θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 64GB. Σε κάθε περίπτωση ο επεξεργαστής θα είναι ο 64μπιτος και οκταπύρηνος Kirin 955, ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android Marshmallow με το Emotion UI (EMUI) της Huawei.

Το Huawei P9 αναμένεται να λανσαριστεί στις 6 Απριλίου μαζί με τα δύο αδέλφια του P9 Lite και P9 Max.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons