Το Huawei P30 εκτιμάται ότι θα δίνει έμφαση στην κάμερα

by Nikos Kaimakamis • On 31-01-2019 • AT 11:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Huawei P30 θα έχει οθόνη τεχνολογίας OLED, μαζί με κάμερα που δεν θα μοιάζει με κανένα από τα μέχρι σήμερα γνωστά μοντέλα της εταιρείας. 

Σε πρώτη φάση, όλες οι πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά νέων μοντέλων της Huawei προέρχονται από διαδικτυακή φημολογία, η οποία ισχυρίζεται ότι ειδικά το μοντέλο Huawei P30 Pro θα έχει περισκοπικό setup στην κάμερα, προκειμένου να μπορεί να γίνει πιο μεγάλο zoom, ενώ στη θέση των επεξεργαστών θα συναντά κανείς τα chipsets της Sony και συγκεκριμένα το μοντέλο IMX607.

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες τουλάχιστον στο πίσω μέρος. Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργεί το setup της κάμερας εκτιμάται ότι θα προσφέρει μεγάλη ευελιξία στη φωτογραφική λειτουργία της επερχόμενης συσκευής.

Αναφορικά με τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei P30 θα έχει OLED οθόνη με διαγώνιο 6.1 ιντσών, ενώ το Huawei P30 Pro είναι εκείνο που θα έρχεται εξοπλισμένο με ένα πάνελ διαγωνίου 6.5 ιντσών. Η ανάλυση της οθόνης του Huawei P30 εκτιμάται ότι θα είναι full HD+, ενώ το το Huawei P30 Pro θα έχει οθόνη ανάλυσης QHD+. Στην πρόσοψη των κινητών της Huawei δεν θα υπάρχουν τρύπες, όπως επιτάσσει η νέα μόδα στα smartphones, αλλά θα ακολουθείται η λογική των notch στο πάνω μέρος της οθόνης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons