Το Huawei P20 Pro επισκευάζεται πιο δύσκολα από το iPhone X

by Nikos Kaimakamis • On 20-04-2018 • AT 1:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να αναλάβει το iFixit την εξέταση του εσωτερικού του Huawei P20 Pro για να δει πόσο εύκολα μπορεί να επισκευαστεί.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του iFixit, το Huawei P20 Pro μοιάζει με το Samsung Galaxy S9 και S9 Plus σε αυτόν τον τομέα και φαίνεται να επισκευάζεται πιο δύσκολα από ότι το iPhone X της Apple. Ενδεικτικό είναι ότι το iFixit έδωσε σκορ 4 στα 10 για την ευκολία με την οποία μπορεί κανείς να επισκευάσει το νέο Huawei P20 Pro, λαμβάνοντας υπόψη του τόσο το πόσο εύκολο είναι να αντικαταστήσει κανείς κάποιο στοιχείο του hardware όσο και το πόσο εύκολα μπορεί να σπάσει το πλαίσιο και τα γυάλινα μέρη της συσκευής.

Στην αναλυτική ενδοσκόπηση που έκανε το iFixit, φάνηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσει κανείς την μπαταρία του Huawei P20 Pro, σε περίπτωση που αυτή φθαρεί, χωρίς να προκαλέσει κάποια ζημιά στο εσωτερικό της συσκευής. Από την άλλη μεριά, η αναλυτική ματιά στο hardware του Huawei P20 Pro έδειξε ότι η μπαταρία των 4000 mAh, χωρά πραγματικά δύσκολα σε μία συσκευή τέτοιων διαστάσεων, η οποία -σημειωτέον- φιλοξενεί τρεις κάμερες στο πίσω μέρος.

Η μία κάμερα έχει ευρυγώνια λήψη, με αισθητήρα 40 Megapixel, η δεύτερη είναι μονόχρωμη στα 20 Megapixel και η τρίτη έχει τηλεφακό και αισθητήρα 8 Megapixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons