Το HTC U11 σε video teaser πριν την παρουσίασή του στις 16 Μαΐου

by George Polyzos • On 28-04-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η HTC έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της, το HTC U 11, στις 16 Μαΐου χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί ούτε η τιμή της, ούτε πότε θα γίνει εμπορικά διαθέσιμη.

Αντίθετα, η HTC έδωσε στη δημοσιότητα ένα video teaser όπου δίνεται έμφαση στις touch-sensitive edges του μελλοντικού smartphone οι οποίες θα μπορούν να «μεταφράσουν» διάφορες χειρονομίες σε εναλλακτικές ενέργειες και εντολές. Η πίεση στις ακμές του HTC U 11 θα ενεργοποιεί τη συγκεκριμένη δυνατότητα και σε αυτό ακριβώς εστιάζει το βίντεο της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες φήμες, το HTC U 11 θα εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm, ο οποίος θα συνοδεύεται από μνήμη RAM μεγέθους 4GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 64GB. Η οθόνη του αναμένεται να φτάνει στις 5,5 ίντσες με ανάλυση της τάξης των 2560 x 1440 pixels.

Η διαδικτυακή φημολογία θεωρεί ότι η ναυαρχίδα της εταιρείας από την Ταϊβάν θα εξοπλίζεται με κύρια κάμερα ανάλυσης 12 Megapixel και εμπρόσθια selfie κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel. Επιπλέον, θεωρείται πιθανό η μπαταρία του να είναι χωρητικότητας 4000mAh.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons