Το HTC 10 ενδέχεται να έρθει με Super LCD 5 οθόνη

by George Polyzos • On 21-03-2016 • AT 1:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-One-M10-2

Το HTC 10, η δέκατη κατά σειρά ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρείας, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις 19 Απριλίου και ενδέχεται να επιφυλάσσει μία μικρή έκπληξη σε ότι αφορά την τεχνολογία της οθόνης.

Από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα είναι γνωστό ότι η HTC θα προικοδοτήσει τη νέα συσκευή με κορυφαίες κάμερες, πίσω και εμπρός. Επίσης, υπήρξε και η φήμη ότι η οθόνη θα είναι Quad HD AMOLED.

Ωστόσο, σύμφωνα με μία διαρροή του Evan Blass (γνωστός παλαιότερα και ως @evleaks) το HTC 10 δεν θα διαθέτει οθόνη AMOLED αλλά Super LCD 5. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το One M9, χρησιμοποιούσε πάνελ Super LCD 3.

Επιπλέον, στην τελευταία του διαρροή ο Blass υποστηρίζει ότι η συσκευή θα διαθέτει επίσης μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh, η οποία αναμένεται να είναι μη αφαιρούμενη, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με τις τρεις τελευταίες ναυαρχίδες της HTC.

Κατά τα λοιπά η συσκευή αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, μνήμη RAM μεγέθους 4GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB επεκτάσιμο με τη χρήση καρτών micro SD. Η οθόνη, ανεξάρτητα από την τεχνολογία του πάνελ, θα έχει διαγώνιο 5,15 ίντσες ενώ η πίσω κάμερα αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα τουλάχιστον 12 Megapixel.

HTC-10-Renders-KK-10

Τέλος, μία σειρά αναρτήσεων στο TurboSquid έδωσαν και μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει εξωτερικά η νέα ναυαρχίδα της HTC.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons