Το HP Sprout θα είναι ένα διαφορετικό PC

by Nikos Kaimakamis • On 22-10-2014 • AT 4:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

hp-envy-x360-back-hinge

H φημολογία θέλει την αμερικανική εταιρεία να ετοιμάζει το HP Sprout, το οποίο, μάλιστα, εκτιμάται ότι θα το παρουσιάσει σε ειδικό event στην Νέα Υόρκη την ερχόμενη εβδομάδα.

Το διαφορετικό με αυτό το PC, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Re/Code, θα είναι ότι θα αποτελείται από μία μεγάλη οθόνη, μία επεκτεινόμενη επιφάνεια αφής για την εισαγωγή δεδομένων και εντολών, αλλά και έναν projector και 3D Scanner πάνω από την οθόνη του.

Στην επιφάνεια αφής θα μπορεί ο χρήστης να σχεδιάσει ο,τιδήποτε, ενώ ο Scanner θα μπορεί να αντιληφθεί ακόμα και τα αναπάντεχα σχήματα και να τα μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή. Ο χρήστης του HP Sprout θα μπορεί να χρησιμοποιεί και ένα ειδικό stylus για τον χειρισμό της συσκευής.

Προφανώς, δεν είναι γνωστές αναλυτικότερες πληροφορίες για το νέο, πρωτοποριακό αυτό PC, ενώ η HP τηρεί σιγή ιχθύος, με τις πληροφορίες να προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από φήμες και ανώνυμες πηγές. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι κάτι τέτοιο θα μπορεί να δώσει νέα ώθηση και δυνατότητες σε γραφίστες και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει το ZDNet, και το ερευνητικό τμήμα της Microsoft, έχει πειραματιστεί με παρόμοιες τεχνολογίες, αλλά η διαφορά με την HP είναι ότι καταφέρνει να το φέρει ένα βήμα πριν από την μαζική παραγωγή και τη διάθεση στο ευρύ κοινό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons